Anime Skin

Share Anime Theme for Windows 7, Windows 8.1 and AIMP Skin


[Theme Win 7] Black Bullet By Bashkara


[Theme Win 7] Black Bullet Image 1 - Suck-Style
Yoo.. Good Morning guys, long time no update. Today I want to share new anime themes again, this is from spring anime, yupzz Theme Anime Windows 7 Black Bullet. I Make it with 2 version : Gray and Black. Two Theme in One Installer. I Hope You Like it

[Theme Win 7] Black Bullet Image 2 - Suck-Style
Note : Only changed when you direct your mouse or click arrow to existing program in start menu.

< Gray Version >
[Theme Win 7] Black Bullet Image 3 - Suck-Style

[Theme Win 7] Black Bullet Image 4 - Suck-Style
< Black Version >
[Theme Win 7] Black Bullet Image 5 - Suck-Style
[Theme Win 7] Black Bullet Image 6 - Suck-Style
Theme Description
Product Name : [Suck-Style][Theme Win 7] Black Bullet By Bazzh
Type : Application
Copyright © 2013-2015 Suck-Style.
Product Version : 1.0
Anime : Black Bullet
Exe/Zip/Rar Size : 12 MB
Password : Suck-Style
Tested on : Windows 7 Home Premium

Please Read Before you Download the theme.
The theme will not be attached perfectly if you have not patch some of files needed to run the theme. So If this the first time for you, Please Read and Follow the Tutorial.

Download Link : Ge.tt

So guys, I hope you like and enjoy the theme. And please feel free to leave your comment :D

This theme may contain images of the following site:

Tags: anime themes, windows 7 themes, anime themes Black Bullet, windows 7 themes Black Bullet, anime windows 7 themes Black Bullet


31 Comments:

  1. keren nih,terutama yang black version..sankyu..

    ReplyDelete
  2. I Didn't Know How To Apply it With Win7 Style Builder But I Know The Places But It Didn't Work ! Please Lend Me A Info .. How To Apply This :) The First One is normal and the other is Extend :) Arigatou !

    ReplyDelete
  3. M Roziq Syarwan EvendiApril 20, 2014 at 9:02 AM

    Sangat Cool ~

    ReplyDelete
  4. Tq min,keren bener theme ny XD

    ReplyDelete
  5. Alexander Yosua AdigunaApril 21, 2014 at 5:58 AM

    Sankyuu

    ReplyDelete
  6. itu yang ada notenya rainmeter atau bukan ?

    ReplyDelete
  7. disqus_yCNaN9ByE3April 22, 2014 at 9:08 PM

    ada virus black bulletnya tolong dibetulkan

    ReplyDelete
  8. virus gmn gan ? emang kebacanya apaan ? itu ada dua link, coba pakai yg satunya..

    ReplyDelete
  9. in start menu - basic - you have to remove checklist on transparent bool on program list and placelist.

    ReplyDelete
  10. Rama Della RobbiaApril 23, 2014 at 9:47 PM

    di detec sama smadav bukan ... ??

    ReplyDelete
  11. nama filenya ada Suck jadi dianggap virus sama smadav :v

    ReplyDelete
  12. disqus_yqrKkDO0Q4May 3, 2014 at 6:37 PM

    gan kalo start menu nya kelebaran kyk nggak pas gitu gimana fix nya? padal ane liat di tmpt temen ane normal

    ReplyDelete
  13. Screenshoot nya gan, kaya apa ngelebarnya ?

    ReplyDelete
  14. min Request tema Soredemo Sekai wa Utsukushii ! mohon ditanggapi

    ReplyDelete
  15. gan saya coba install tema black bullet tapi kok bagian yang saya tandai kok ndak muncul padahal sudah sesuai tutorialnya

    ReplyDelete
  16. gan request tema portgas d ace gan...??
    tolong ya gan

    ReplyDelete
  17. Lindly Van S. MedranoJune 13, 2014 at 10:42 AM

    Ive Got Problem ~ I can't fully optimize the whole theme... It kinda sucks because i dont know what to do... can u help me? I Would appreciate if you could help me and fully use the theme... because the themes i downloaded from here is very good :D THANKS IN ADVANCE

    ReplyDelete
  18. buka explorer, klik organize, layout-trus centang yang details pane

    ReplyDelete
  19. you can check it in tutorial,, " Personalize Background "

    ReplyDelete
  20. boleh nanya gk itu rengenya kemana kemarin pertama pake ada terus ngilang tiba" o.o

    ReplyDelete
  21. pictnya kok gak mau keluar >.<

    ReplyDelete
  22. nanya aja dah jadi itu gimana cara nimbulin rengenya lagi yg di tab o.o (themen non non biyori)

    ReplyDelete
  23. nah ini dia baru bisa kekirim pictnya itu rengenya kemana o.o? pertama kali install ada terus udah agak lama make rengenya ilang dah di install ulang lagi juga gak ada =.="

    ReplyDelete
  24. bro ada link buat start orbnya kaga?

    ReplyDelete
  25. gan waktu saya instal temanya yang di control panel kok gag keluar gambar nya seperti yang di sample yamg di atas ya mohon pencerahannya

    ReplyDelete
  26. saya mau nanya software yang dibuat untuk buat installer exe theme nya apa sob

    ReplyDelete
  27. gimana downloadnya gan ?

    ReplyDelete
  28. gmn carax spy gambarnya ky diatas ad ,

    ReplyDelete
  29. gan waktu saya instal berhasil tpi kok yang di control panel gak keluar gambar temanya seperti yang di contohkan ya mohon pencerahan nya

    ReplyDelete
  30. link ge.tt nya kok network error terus


    Network Error (tcp_error)








    A communication error occurred: "Operation timed out"




    The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems
    preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a
    later time.






    For assistance, contact your network support team.

    ReplyDelete