Anime Skin

Share Anime Theme for Windows 7, Windows 8.1 and AIMP Skin


[Theme Win 7] Monkey D Luffy New World - One Piece By Bashkara








Yoo..
Hi hi guys, now I make Theme Monkey D Luffy , I Hope you Like. :) 

Password Theme : Suck-Style

If You want to Share This Theme Please Do Not Change The Link, Read The Privacy Policy First.

*Note : If Your Windows Change to Clasic After use This Theme, Please Read The Tutorial.



12 Comments:

  1. Custom made One Piece Admiral Akainu Sakazuki Cosplay Costume Marine Coat on sale. Akainu Sakazuki usually wears a standard Marine cap and sports a crimson, double breasted suit and light colored flower patterned shirt! Tailored One Piece Sengoku Cosplay Costume Marine Admiral Uniform. Sengoku the Buddha cosplay costume includes a full Marine admiral uniform, a seagull on top of his cap and oversized Marine coat wears like a cape!

    ReplyDelete
  2. bro ane pake ini tema, tp kok loginnya windows biasa ya ? gimana tuh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di Click gan Set a LogOn-nya,,
      coba cari di startmenu-allprograms-windows seven theme-monkey d luffy by bazzh - Set A Log On, nah kalo dah muncul nnti click Use This Log On

      Delete
    2. oke udah, makasih.. kalo gambar di start menu nya gimana ? :D

      Delete
    3. dipatch dulu gan, ada ditutorialnya

      Delete
    4. itu kan ada gan Link tutorialnya, atau dimenu diatas juga ada, "Tutorial"

      Delete
  3. ko kyo kie gan????start menune?

    ReplyDelete
  4. gan ini kok windows biasa jadinya itu di gimanaain lgi gan ?

    ReplyDelete